Adopcions:
gossos
gats
Urgents!
Adoptats:
    Tens algun dubte?

Benvinguts,

LA PROTECTORA

L'Associació de protecció i defensa dels animals de la comarca del Pla del'Estany (la Protectora) es va constituir el 3 de març de 1989. És una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat la protecció dels animals de companyia i espècies protegides. La seva tasca consisteix a acollir animals abandonats, tenir-ne cura, procurar que siguin adoptats i lliurar-los a persones responsables.

El recinte de la Protectora està ubicat al costat de l'abocador (deixalleria) i s'hi potaccedir per veure els animals dins l'horari de l'abocador que és de 9h.- 13 h. i de 15h.-19h. i per qualsevol consulta es pot telefonar al 639 970 004 i quedar amb la persona encarregada a horari convingut.

 

ALGUNS DELS NOSTRES OBJECTIUS

  • Instal.lar refugis per acollir gats, gossos o altres animals abandonats, perduts o maltractats.
  • Fomentar l'adopció a persones responsables dels animals sense amo acollits al refugi.
  • Conscienciar el públic en general contra l'abandonament dels animals de companyia i fomentar el respecte als animals i a la naturalesa en general.
ADOPTAL'S ARA!
Aslan
Masti
Cadells - ADOPTATS!
Neo - adoptat
Pastor
Pruna - ADOPTADA!!!


LLEI DE PROTECCIÓ DELS ANIMALS

Decret Legislatiu 2/2008, de 15 d’abril, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei de protecció dels animals estableix les normes generals per a la protecció i el benestar dels animals que es troben de manera permanent o temporal a Catalunya.

Ampliar >

Associació de protecció i defensa dels animals Pla de l'Estany
protectora@plaestany.cat | Telèfon: 639 970 004 - Adreça: Barri Puigpalter, 18 - 17820 , Banyoles